13 januari 2012

apråpå skor

Ja, det här med skor.... Fick ju idag traska runt i mina andra flipflop och nu har jag ont i fötterna! Typsikt. Jag får gå ner och gå med dom i saltvattnet så dom formar sig sådär perfekt efter mina fötter...


Men vår kära Noah har ju gått och tjatat om ett par flipflop (det började redan hemma i Göteborg) och idag hittade vi dom! Det fanns riktigta flipflop, alltså med fästet mellan stortån och långtån och en annan variant med två remmar i kors över främre delen av foten. Föräldrarna stod länge och försökte förespråka varför det var så bra med remmarna över foten och att det kunde göra ont mellan tårna, men nej, det gick inte! Det skulle vara riktiga! Jaja, ok då, vi får väl ser hur det går... suckade vi....


Färgen då? Pappa la fram blå fina, lite åt det turkosa hållet och som andrahandsval fanns det röda som också kunde gå bra. Men Noah hade siktet inställt! ROSA, annars kunde det kvitta. Dom kunde till och med vara för stor storlek på bara det var rosa. "Men pappa, vill ha rosa!"
Hmm...jaha, ja ok då!


Pappa prutar och fixar och donar och Noah tar skorna på sig direkt och är så glad över dom! Det strålar om ungen med sina rosa flipflop!
"Gör det ont mellan tårna?" frågar pappa.
"Mmm" nickar Noah.
Bara att gå och byta till ett par med remmar istället, men fortfarande rosa...

2 kommentarer:

  1. Då skulle du sett igår... Då kom han på morgonen och undrade om han också kunde få ha klänning på sig. Han gav sig inte så jag fick sätta på honom en t-shirt med blommor på och knyta ihop den i nacken. Sen gick han i solhatt, klänning och rosa tofflor ner till stranden. Inget konstigt med det, han tyckte han var jättefin!

    SvaraRadera