8 februari 2012

hotell

Om ni åker till KL så passa på att unna er att bo på 5-stjärnigt hotell. Det är billigt i förhållande till övriga världen. Alla större hotell ligger med bästa läge mitt i stadens centrum med bekvämt avstånd till det mesta. Vi bodde på Prince Hotel and Residence.
Det var bra och det är skönt att kunna bo med pool och alla bekvämligheter i värmen. Det är ganska trevligt att ligga vid poolen på 10:e våningen och titta upp i himlen och se alla skyskrapor.







Noah körde in sin lilla tigerväska i receptionen och checkade in. Vi hade ingen vagn med oss till KL och det var en miss! I värmen blir det varmt för små fötter att traska runt i staden. Men till slut gav den här mamman upp och bestämde sig för att nu är det bra med att bära runt på barn och svettas (det gör man ju liksom ändå - svettas alltså). Men bor man femstjärningt så gör man, de får väl helt sonika fixa fram en vagn till mig då. Och jodå - efter ett tag så stod det en trolley i receptionen! Jag och Noah jublade!!!



/Jenny

2 kommentarer:

  1. Men skojar du eller?!? Ligger den poolen 10 våningar upp?? Helt galet ju. Så jäkla future. Och alla i Göteborg tycker att Avalon är coolt med pool på taket...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, hotell i KL är fantastiskt. Japp, på 10:e våningen och sen fanns det ytterligare 19 våningar i två torn, ett med lägenheter och ett med hotellrum. Avalon får nog bygga på ett våningar om det ska stå sig mot detta...

      Radera